Home Tentang Kami

Kaedah Bayaran

LoginHubungi Kami

Servis Penghantaran

*********

*********

 

Visitors Counter

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday115
mod_vvisit_counterYesterday92
mod_vvisit_counterThis week644
mod_vvisit_counterLast week616
mod_vvisit_counterThis month406
mod_vvisit_counterLast month2415
mod_vvisit_counterAll days1411875

Online (20 minutes ago): 2
Your IP: 18.206.238.176
,
Today: Jul 04, 2020
BumiCyber Studio - Your Online Business Solutions
Tentang Kami PDF Print E-mail
Tentang Kami - Tentang Kami

Saya, Puan Norashikin Mat Jana telah menjalankan perniagaan produk kecantikan dan kesihatan sejak tahun 2004. Bermula dari menjalankan perniagaan di forum melayu.com dan kemudian di wanitamelayu.com, akhirnya saya mempunyai website sendiri. Menjalankan perniagaan berkaitan produk kecantikan dan kesihatan, saya menjual pelbagai produk yang mendapat permintaan tinggi dari pelanggan dan sentiasa mencari produk terbaik di pasaran untuk dikongsikan dengan pelanggan. Web ini dibina untuk memudahkan pelanggan saya untuk membaca info dan membuat pilihan yang mana saya telah menyusun kedudukan produk dan info dengan lebih kemas dan anda membuat pesanan menggunakan shopping chart yang disediakan.


Antara produk yang menjadi pilihan pelanggan..


**********************

Pada masa yang sama, saya juga aktif dalam perniagaan MLM yang juga melihatkan produk kecantikan dan kesihatan. Sebelum ini saya aktif dalam sebuah syarikat MLM bumiputera selama lebih dari 5 tahun dan pada Januari 2010 saya mengambil keputusan utk berhijrah ke Worldwellness Network.

Setelah hampir 1 1/2 tahun saya berada dalam keluarga WWN, saya bukan hanya menjadi Usahawan kepada produk kesihatan yang terbaik di Malaysia.. saya juga dapat banyak ilmu dari Doktor Kesejahteraan yang terunggul di Malaysia - Dato Dr Noordin Darus (DDND)... di sini saya belajar bagaimana untuk meningkatkan kualiti hidup disamping menjana pendapatan yang lumayan, betapa pentingnya menjaga kesihatan agar Sihat Sepanjang Hayat.

Untuk membaca info lanjut mengenai perniagaan Worldwellness Network, jom layari web saya khusus utk bisnes WWN di http://www.ekinwellness.com dan http://www.worldwellness4u.net (masih dalam pembinaan) dan sebuah lagi laman web autodownline