Home

Kaedah Bayaran

Hubungi Kami

Servis Penghantaran

*********

*********

 

Visitors Counter

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday22
mod_vvisit_counterYesterday599
mod_vvisit_counterThis week22
mod_vvisit_counterLast week3983
mod_vvisit_counterThis month12037
mod_vvisit_counterLast month14458
mod_vvisit_counterAll days1038746

Online (20 minutes ago): 10
Your IP: 54.225.57.156
,
Today: Oct 25, 2014
BumiCyber Studio - Your Online Business Solutions
Selamat melayari www.kedai2ekin.com PDF Print E-mail

Assalamualaikum & Selamat Melayari website kami. Web ini telah beroperasi sejak tahun 2005 hingga kini dan mempromosikan produk kecantikan dan kesihatan yang terbaik di pasaran

Kepakaran kami adalah dalam memberikan khidmatrunding untuk produk kecantikan dan kesihatan khususnya dalam bidang pelangsingan, penjagaan dalaman wanita serta masalah sukar mendapatkan zuriat. Untuk berkomunikasi dengan saya, jemput klik
http://www.facebook.com/EkinWellness... Jumpa di sana!


 
RxWater - Pusat Jualan dan Servis PDF Print E-mail

Mencari Penapis Air HALAL & BERMINERAL?

Mengapa water filter yang diilhamkan oleh Doktor Perubatan Islam yang pulih dari Kanser dengan Terapi Air harus menjadi pilihan bagi anda sekeluarga



RxWATER pilihan bijak bg umat Islam! Mengapa water filter yang diilhamkan oleh Doktor Perubatan Islam yang pulih dari Kanser dengan Terapi Air harus menjadi pilihan bagi anda sekeluarga?

RxWater jawapan terbaik utk anda sekeluarga!

Read more...
 
Program Kehamilan Biodex PDF Print E-mail


Sukar Hamil? Menanti zuriat penyeri rumahtangga? Stress dengan soalan `Bila nak ada anak?

Ramai pelanggan berjaya hamil dengan Program Kehamilan Biodex dengan khidmatrunding kami!

Zuriat adalah pengikat cinta, penyambung kasih, pengukuh kekeluargaan dan pelengkap kebahagian. Program Kehamilan Biodex telah merealisasikan merealisasikan impian lebih 5,000 pasangan untuk menimang cahayamata. Formula Biodex dirumus istimewa dari ramuan tumbuhan semulajadi yang terdiri dari buah-buahan, sayur-sayuran, akar kayu dan herba untuk memulih fungsi system tubuh dan meningkatkan kesihatan dalaman.

Produk Biodex merupakan kombinasi herba seperti manjak ani, kacip fatimah, madu serta digabungkan dengan bahan lain seperti klorofil, spirulina, bijirin, perubatan sinseh, ayurveda dan perubatan Islam. Formula tersebut dibuat dalam bentuk pemakanan dan minuman, perlu diambil setiap hari. Rangkaian produk PKB terbukti berkesan untuk membantu meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita, menstabilkan hormon, menguatkan rahim serta dan menurunkan berat badan.



Produk bagi Program Kehamilan Biodex (PKB) ini perlu diambil dengan cara yang betul mengikut masalah anda hadapi. Lain orang lain punca masalah dan ada cara pengambilannya. Pastikan anda membeli dari Stokist yang boleh memberikan khidmatrunding untuk memastikan wang yang anda keluarkan tidak sia-sia tanpa nasihat yang betul.


Read more...
 
terbaik dari www.kedai2ekin.com PDF Print E-mail

Mencari set bersalin? Kami menyediakan pelbagai pilihan set bersalin terbaik di pasaran untuk anda pilih dan kami akan terus hantar ke tangan anda! tak perlu lagi bersusah payah untuk ke kedai masa sarat tu kan.. segalanya mudah dengan belian hanya di hujung jari. Diskaun menarik menanti anda!

LEESA CONFINEMUM

Set A : RM215.00 RM210.00
Haruan Omega, Tablet Prawan, Ginger Confine Cream, Contour Gel, Minyak Telon

Set B : RM260.00 RM250.00 (Dengan Bengkung)
Haruan Omega, Tablet Prawan, Ginger Confine Cream, Contour Gel, Bengkung Correctuer, Minyak Telon

Set C : RM350.00 RM335.00 (Bengkung & Tungku Herba)
Haruan Omega, Tablet Prawan, Ginger Confine Cream, Body Contour Gel, Bengkung Correctuer, Minyak Telon, Cotet Emas Uncang, Tungku Herba 2 Unit

NONA ROGUY


HERBANIKA BERSALIN :

RM365.00 RM358.00

- phytonatal (90tablet)
- herbanika barut - 60g (krim)
- minyak herbanika (100ml)
- uncang cuci herbanika (10 tbag)
- akar herbanika (10 tbag)
- herbanika lulur (100g)

AMMY 60 DAYS
SENDAYU TINGGI

Pakej 3 : RM386.00 RM370.00
Ammy 60 Days , Ammy Heat, Body Tone. Ammy Massage, Oil Of Telon, Tummy Tone,

Pakej 4 : RM426.00 RM410.00
Ammy Sixty Days capsule, Ammy Heat, Ammy Massage, Oiil Of Telon, Tummy Tone, Body Tone, Bengkung (free size)

 

SALINDAH

Set Lengkap Salindah - RM 439.00
Set Sebelum Bersalin - RM 234.00
Set Lepas Bersalin - RM 225.00

SET BERSALIN MAK DARA - RM350.00 RM335.00

Set ini mengandungi :-
* Jamu Mak Dara Serbuk
* 2 botol Jamu Mak Dara kapsul
* Losyen Param Ibu Halimah
* Pilis
* Bedak Sejuk
* Rempah Mandi
* Tungku Kukus Berherba
* Bengkung

Set Bersalin Tropical Herbs
(Amway) 1 set :- RM300.00


* Teh Herba
* Lepas Bersalin 1
* Lepas Bersalin 2
* Herba Pembersih Wanita
* Herba Mandian
* Campuran Peramping Perut
* Campuran Penghangat - Param
* Campuran Penenang - Pilis
* Minyak Urut Herba (60 ml)
* Minyak Bayi (60ml)
Bengkung Diberi

 

 

 

PAKEJ ANGGUN KEMBALI LAGI!

Pastinya anda akan teruja membaca tentang khasiat dan testimoni pengguna dari web ini mengenai Bidadari yang mampu merawat masalah dalaman wanita terutama yang sukar hamil dan juga mengembalikan kehangatan kamar anda!

Dengan cara pengambilan yang betul, segalanya tidak mustahil. Jom beli produk dari kami, segala tips yg terbaik dan berkesan akan diberikan pd anda!

Pakej Anggun 1
RM113.00 RM110.00
-> Phyto Fiber (5 pkt)
-> Bidadari 375ml


Pakej Anggun 5
RM156 RM150.00
-> 2 botol Bidadari 375ml


http://i648.photobucket.com/albums/uu205/kedai2ekin/th_phytofibernew1copy.jpg

PHYTO FIBER merupakan antara produk terlaris yg berfungsi untuk mengatasi masalah sembelit dan memperbaiki sistem penghadaman

Harga :-

1 kotak + Shaker : RM95.00
2 kotak + Shaker : RM190.00 RM185.00
3 kotak + Shaker : RM285.00 RM275


Pek Percubaan :
* 5 peket + Shaker : RM38.00
* 7 peket + Shaker : RM50.00

Aura Seri/ Aura Genius

Aura Seri RM68.00

Aura Genius RM98.00

2 unit Aura Seri -RM136.00 RM125.00
Aura Seri +Aura Genius - RM176.00 RM158.00


Jamu Mak Dara Gold

Serbuk –RM65.00

Kapsul –RM49.00

2 kotak serbuk : RM130.00 RM120.00
2 botol Kapsul : RM98.00 RM95.00
1 kapsul + 1 Serbuk : RM114.00 RM110.00

Mencari baju pelangsingan? Kami menyediakan beberapa pilihan corset yang mampu anda dimiliki samada untuk kuruskan badan atau digunakan dalam pantang... Harga rendah dengan kualiti terbaik!

dgn harga yang mampu dimiliki oleh semua, ramai customer yg dah beli satu, terus order lagi satu - satu pakai, satu lagi basuh gitu.. utk berikan penjimatan pada customer, kami bagi offer utk belian kedua.. kalau nak share dengan kengkawan office pun sesuai sangat le kan.. lebih jimat gitu.

 

NATASHA UNDERGARMENT -

Material : Seperti fabric stokin. Mencengkam badan dan selesa dipakai. Tidak mempunyai tulang besi.

HARGA :

2 pcs ~Corset+Girdle- RM180.00
3 pcs ~Corset+Girdle+Panties : RM228.00

3 Pilihan tersedia untuk anda!
  • Zirana Bamboo Charcoal 2 in 1 - RM108.00 (maksima 80kg)
  • Zirana Bamboo Charcoal 3 in 1 - RM118.00 (maksima 90kg)
  • Zirana Slimming Undergarment 5 in 1 - RM98.00 (maksima 80kg)

 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2